STROJNIK.SI je nastal leta 2012 kot društvo študentov na Fakulteti za strojništvo UL, ki so želeli združiti strojne inženirje in povečati moč tehničnega sektorja v Sloveniji. Vsako leto je bilo izvedenih veliko odličnih projektov kot so ekskurzije po Sloveniji in v tujino, ogledi uspešnih podjetji, organizirane delavnice, seminarji in okrogle mize, kjer so inženirji in drugi navdušenci nad strojništvom in tehniko spletli nova poznanstva, se povezali s podjetji in pridobili nova znanja in informacije, ki so potrebne za uspešno delo v stroki.

Danes je STROJNIK.SI hitro rastoča znamka, ki povezuje različne panoge tehničnega sektorja pod enim imenom in nudi najbolj aktualne in zanimive informacije o dogajanju v stroki, ponuja brezplačne izobraževalne vsebine v obliki člankov in video vsebin, sodeluje z uspešnimi podjetji, izobraževalnimi ustanovami in neodvisnimi laboratoriji.

Kot del STROJNIK.SI še vedno deluje tudi Društvo Strojnik.si, ki nadaljuje uspešno zgodbo iz svojih začetkov, združuje predstavnike različnih strok tehničnega področja in nudi raznolike aktivnosti za svoje člane, ki so tako izobraževale kot zabavne narave.

Naša vizija je združiti vse predstavnike tehničnega področja, ter na enem mestu ponuditi vse informacije, ki jih sodobni strojni inženir potrebuje, dvigniti nivo slovenskega tehničnega sektorja na višjo raven in se tako postaviti ob bok najelitnejšim.

KJE SE NAHAJAMO:

KONTAKT:
01 477 17 71
info@strojnik.si

NASLOV:
Pisarna 807
Aškerčeva 6
1000 Ljubljana