ATech d.o.o.

Predstavitev podjetja

V podjetju ATech d.o.o. sooblikujemo svetovne trende s področja napredne elektronike in okolju prijaznih naprav. V središče svojega delovanja postavljajmo dolgoročne odnose s kupci, s katerimi skupaj razvijajmo rešitve z visoko dodano vrednostjo.

Ali ste vedeli, da je elektronika v Fotoninih laserjih, ki sta jih preizkusila tudi nogometni prvoligaš Neymar in vsem poznana Kim Kardashian, prav plod ATechovega dela? Sicer pa smo razvili še številne zanimive napredne rešitve. Npr. za priznanega proizvajalca auspuhov smo oblikovali Akrapovič Sound kit, s katerim ljubitelji jeklenih konjičkov prilagajajo zvok motorja avtomobila po želji, za švicarski EAO izdelujemo elektronske gumbe za odpiranje in zapiranje drsnih vrat na vlakih in metrojih, med tem, ko smo za podjetje Taski razvili eko funkcijo za industrijski sesalec, katera jim danes omogoča za kar 20% učinkovitejše sesanje hotelov po celem svetu.

V 30 letih delovanja, smo se razvili v trajnostno naravnano in hitro rastoče podjetje, ki deluje skladno z vrednotami ljudje-okolje-družbe. Smo prejemniki številnih priznanj, med drugim smo prejeli tudi eno izmed prvih Slovenskih nagrad za družbeno odgovornost, Horus 2009, v letošnjem letu pa smo se veselili ameriškega priznanja Pro Tools Innovation Awards, zlatega priznanja primorskega gospodarske zbornice za inovacijo leta ter nacionalnega srebrnega priznanja za inovacijo 2021.

V družbi 120 sodelavk in sodelavcem, z uporabo najnovejših digitalnih orodij, danes uspešno upravljamo s tremi različnimi programi, napredno elektroniko, krmilniki za peči na biomaso Fumis, s katerimi smo letos prevzeli vodilno vlogo v panogi na svetu ter ročnimi orodji Perles. Po načelih ekodesigna, stremimo k zniževanju ogljičnega odtisa in osvajamo nove krožne poslovne modele.

Zaposlitve podjetja aTech d.o.o.