AUDAX NAGRADNI NATEČAJ 2021 

Tekmovanje bodočih inženirjev

Podjetje AUDAX d.o.o. letos ponovno pripravlja nagradni natečaj za najboljše projekte, izdelane s programsko opremo PTC Creo. Gre namreč za tekmovanje za najboljšo 3D CAD konstrukcijo modela, orodja ali katapulta. Sodelovanje v natečaju tekmovalcem omogoča priložnost za spoznavanje s programsko opremo, delom na zanimivih projektih in prikaz svojega znanja. Poleg nagradnega sklada si lahko tekmovalci obetajo tudi izpostavljenost medijem in zaposlovalcem iz industrije.

Na natečaj se lahko prijavijo posamezniki ali skupine do 3 oseb, vpisani v izobraževalno institucijo v Sloveniji (srednje poklicno-tehniško izobraževanje, gimnazije, drugo srednješolsko izobraževanje, strokovni šolski centri, fakultete itd…) v šolskem letu 2020/21. Rok za oddajo prispevkov bo predvidoma v drugi polovici meseca aprila 2021.

*simbolična slika nagrad preteklega leta

 

Nagradni natečaj poteka v treh nivojih glede na zahtevnost:

CREO U-50
Za posameznike, ki so se v okviru učnega procesa prvič srečajo s Creo in so opravili do 50 ur izobraževanja v srednješolskem programu. Na natečaj se lahko prijavijo samo posamezniki.

CREO NAPREDNI
Za posameznike, ki že izkazujejo samostojnost pri uporabi Creo. Sodelovati je mogoče z zaključnimi nalogami in ostalimi celovitimi projektnimi nalogami ali s posameznimi primeri uporabe naprednejših tehnik ali posameznega modula ter s projekti s področja obogatene resničnosti in inženirskih preračunov. 

BITKA DOMISELNIH
Izdelati je potrebno delujoč fizični model katapulta in parametrični 3D CAD model, ki služi kot podlaga za izdelavo (oboje lastne izdelave in modeliranja). Na dan zaključne prireditve nagradnega natečaja bo potekalo tudi tekmovanje, v okviru katerega se bodo tekmovalci drug proti drugemu pomerili z izdelanimi katapulti. 

Več o natečaju si lahko preberete na naslednji povezavi:
https://ti.audax.si/audax-nagradni-natecaj-2021