EXPERIENC3D STROJNIK.SI

Izberite vašo 3D izkušnjo!

3D tisk izdelkov po naročilu
Rezkalna CNC obdelava
Laserska CNC obdelava
Razna obdelava
Kontakt

Ponujamo storitve 3D modeliranja in oblikovanja, svetovanja, obdelave materialov in končne izdelave izdelkov po naročilu, s pomočjo laserskega gravirnika/rezalnika, 3D printerja s tehnologijo FFF in tri-osnega CNC stroja. Poleg tega ponujamo tudi izobraževanja 3D modeliranja, CAD (Computer Aided Design) in CAM (Computer Aided Manufacturing). V ta namen izvajamo tečaje CAD in CAM na različnih težavnostnih nivojih. V prihodnosti želimo razširiti našo ponudbo na obdelavo in izdelavo kovin ter drugih zahtevnejših materialov.

Oblikovanje in tisk 3D izdelkov po naročilu

REDNA PONUDBA IZDELAVE IN OBDELAVE:

Ponujamo storitve 3D konstruiranja izdelkov po naročilu in možnost izdelave le teh na naših lastnih obdelovalnih strojih (3D tiskalnik, CNC laserski stroj, CNC rezkalni stroj). Svetovali vam bomo, kako dobiti najboljši končni izdelek, saj lahko naši konstrukterji vaš izdelek konstrukcijsko optimizirajo na podane zahteve.

Ponujamo storitve 3D tiska raznih izdelkov po naročilu, ki jih sprejemamo ali v digitalni obliki kot končen model pripravljen za tisk ali pa vam 3D model izrišemo, prilagodimo in natisnemo mi.

Naši maksimalni parametri 3D tiska:
– Dimenzije izdelkov: 300 x 250 x 200 mm
– Natančnost: ∓ 0.2 mm (+ možnost končne obdelave na CNC stroju)
– Podprti materiali: PLA, ABS, PC, PVA, HIPS, PETG in filamenti z dodatki (les, nylon, …)

Kontakt

Rezkalna CNC obdelava

Ponujamo storitve raznih mehanskih obdelav (po dogovoru), s poudarkom na rezkanju s pomočjo 3-osnega ter 4-osnega CNC stroja in oblikovanju raznih izdelkov. Naročila sprejemamo ali v digitalni oblik kot končan 3D model pripravljen za obdelavo ali pa vam 3D model izrišemo, prilagodimo in izdelamo mi.

Naši maksimalni parametri CNC rezkalne obdelave:
– Dimenzije izdelkov: 600 x 900 x 200 mm in 500 x 600 x 150 mm
– Omogoča: Razrez, graviranje, obdelava izdelka
– Podprti materiali: aluminij, baker, medenina, les, karbonska vlakna

Kontakt

Laserska CNC obdelava

Ponujamo storitve laserskega graviranja, razreza in obdelave vseh mehkejših materialov, ki so navedeni spodaj. Naročila sprejemamo v oblikah: .pdf, .png, .jpg, .dxf, ki jih je potem še potrebno prilagoditi v programu za lasersko obdelavo.

Naši maksimalni parametri CNC rezkalne obdelave:
– Dimenzije izdelkov: 850 x 550 mm
– Omogoča: graviranje in/ali rezanje različnih materialov.
– Podprti materiali: les, plastike, karbonska vlakna, steklena vlakna, eloksiran aluminij, steklo, kamen, blago, usnje, stiropor, gobe

Kontakt

Razna strojna in ročna obdelava

Ob dovolj velikem povpraševanju oziroma količini dela, nudimo striženje s hidravličnimi in nožnimi škarjami, vrtanje, rezanje navojev ter razrez različnih materialov s cirkularnimi žagami.

Ob naročilu vam kot dodatek k redni ponudbi ponujamo tudi

EXPERIENC3D STROJNIK.SI

Pošljite povpraševanje

  Ime in priimek (zahtevano)

  Vaš e-mail (zahtevano)

  Telefonska številka (opcijsko)

  Zadeva

  Vaše sporočilo

  Please prove you are human by selecting the Car.