GOMLINE d.o.o.

Gumarska industrija

Nenehno premikajo meje

Gomline je slovensko podjetje, ki je v gumarski industriji prisotno že od leta 1982. Specializirani so za izdelavo silikonskih zmesi.

S hitrim in strokovnim svetovanjem za izbiro ustrezne zmesi poskušajo kupcem čim bolj olajšati pot od zamisli do realizacije izdelka oziroma projekta.

Silikonske zmesi VMQ so proizvedene na osnovi polimerov ELASTOSIL®, produktov nemškega podjetja Wacker Chemie AG. So tudi njihov uradni distributer in »partner compounder« za Slovenijo in celotno območje bivše Jugoslavije. To pove dovolj o njihovi kakovosti in standardih.

Že od 1982 v gumarski industriji

Zmesi najvišje kakovosti

Predanost zagotavljanju najvišje kakovosti zmesi z dosledno ponovljivostjo fizikalnih in predelovalnih lastnosti. V laboratoriju poleg razvoja novih zmesi redno izvajajo vhodno kontrolo surovin ter izhodno kontrolo izdelanih zmesi, na podlagi katere izdamo merilno poročilo, s katerim je opremljena vsaka izdana zmes. S tem se lahko kupec sam prepriča o kakovosti dobljenega materiala.

Hranijo zapise o vsaki posamezni proizvedeni zmesi, preizkusni ali komercialni. Preden vsako sestavino zmesi vmešajo, jo preverijo s črtno kodo, natančno stehtajo ter s pomočjo računalnika preverijo, ali je vrednost v tolerančnem območju, vse z namenom odpravljanja možnosti človeške napake, ohranjanja kakovosti in ponovljivosti. Pri svojem delu tesno sodelujejo s svojimi kupci, dobavitelji in zaposlenimi ter nenehno stremijo k napredku.

Zmesi najvišje kakovosti z dosledno ponovljivostjo

Nenehno premikajo meje

Kot izdelovalec zmesi poskušajo doseči najboljši kompromis med ceno in učinkovitostjo zmesi, tako da izberejo elastomer oziroma mešanice elastomerov in jim dodajo različne kemikalije ter polnila, da izpolnijo zahteve naročnika.

Prisotni so v avtomobilski industriji, medicini in farmaciji, industriji bele tehnike ter v aeronavtični in elektronski industriji.

Od leta 2009 delujejo skladno z mednarodnim standardom ISO 9001 ter od leta 2018 dalje tudi skladno z ISO 14001. S strani bonitetne hiše Bisnode> jim je bil dodeljen platinast AAA certifikat bonitete odličnosti, ki ga je prejelo le 1,2 % slovenskih podjetij.

Platinast AAA certifikat bonitete odličnosti!

Zaposlitve podjetja Gomline

Informacije o podjetju

  • Cesta v Gorice 42, 1000 Ljubljana

  • Zastopniki: Rado Mandič

  • info@gomline.si

  • www.gomline.si/en/