GORENC STARE d.o.o.

Kmetijska mehanizacija

Predstavitev podjetja

V sedemdesetih letih prejšnjega stoletja je Ludvik Stare ob popravilu kmetijske mehanizacije kmalu prepoznal tržno priložnost. Opazil je, da ima kmetijska oprema pomanjkljivosti, on pa je imel ideje o izboljšavah. Izdelal je prvi kultivator z ježi, inovativen izdelek, ki je hitro postal tako priljubljen, da je bilo treba razširiti proizvodnjo in zaposliti nove delavce. Leta 1970 je ustanovil podjetje Gorenc.

Več kot 40 let izkušenj!

Razvoj podjetja

S kultivatorjem so uspešno prodrli v vse republike bivše Jugoslavije in na trge Vzhodne Evrope in Južne Amerike. Da bi lahko ustregli povpraševanju, so zgradili 300 m2 veliko delavnico in zaposlili 10 ljudi.

Po letu 1991 so se na spremembe na trgu odzvali z dopolnitvijo ponudbe – strankam nudijo raznovrstne storitve za izdelke iz kovine. Svojo ponudbo stalno širijo z nakupi najsodobnejše strojne opreme (CNC upogibalni stroj, lakirnica, robotska varilna celica, laserski rezalnik …), zato lahko strankam ponudijo vrhunski nivo vseh storitev.

Že 40 let so zanesljiv, prilagodljiv in profesionalen partner vseh, ki zahtevate najkakovostnejše izdelke kmetijske mehanizacije in s kovino povezane storitve. Prepoznavni so v slovenskem in evropskem prostoru, predstavljajo se na sejmih doma in v tujini. Ne bodo zaspali na lovorikah. Za vaše zadovoljstvo se bodo trudili tudi v prihodnjih desetletjih.

Zanesljiv, prilagodljiv in profesionalen partner!

Zaposlitve podjetja Gorenc Stare

Informacije o podjetju

  • Spodnji Brnik 81, 4207 Cerklje na Gorenjskem

  • Zastopniki: Igor Stare

  • info@gorenc.si

  • www.gorenc.si/