Jungheinrich2022-05-18T03:16:02+00:00

JUNGHEINRICH

O PODJETJU

Jungheinrich AG s sedežem v Hamburgu je vodilni svetovni ponudnik rešitev za vsa področja notranje logistike. Že več kot 60 let so vprašanja in želje naših strank v središču pozornosti.

7. avgusta 1953 je dr. Friedrich Jungheinrich ustanovil podjetje z majhno delavnico in 30 zaposleni v hamburški mestni četrti Barmbek. Iz nje je zraslo globalno uspešno podjetje; v 40 državah je danes aktivnih več kot 18.000 zaposlenih družbe Jungheinrich. Poslanstvo vseh je razviti in zagotoviti individualno najboljšo intralogistično rešitev, optimizacijo in vzdrževanje.

Portfelj izdelkov zajema: konvencionalna vozila za talni transport, avtomatizirane logistične sisteme z inteligentnimi programskimi rešitvami, ki povezujejo stroje, sisteme in procese,  inovativne in fleksibilno kombinirane storitve ter finančne storitve. Za najvišjo zmogljivost pretoka blaga in najučinkovitejši materialni tok.

Z dobro organiziranim, direktnim distribucijskim omrežjem vam dostavimo to, kar potrebujete –  kamorkoli in kadarkoli. Vse na enem mestu in vse najvišje kakovosti – izdelano v Nemčiji. V vsaki od teh podružnic ste dobrodošli, da preizkusite viličar družbe Jungheinrich. Na voljo so številni tipi viličarjev.

Kakovost Jungheinrich je razvidna po nakupu: ob strani vam stoji 5.300 servisnih tehnikov, od katerih je vsak od njih oddaljen v povprečju največ 15 km stran od vašega obrata.

Najsodobnejši center rezervnih delov v Kaltenkirchnu, severno od Hamburga, zagotavlja 24-urno dostavo rezervnih delov 365 dni na leto.

Iščete zanesljivega partnerja, ki vam lahko zagotovi ustvarjalno, prilagodljivo in usmerjeno podporo za materialne in blagovne tokove svojega podjetja? Partner, ki poleg svetovanja na področju logističnih procesov lahko tudi dostavi ustrezna vozila in skladiščno tehnologijo, za vas koncipira sistemske rešitve in jih v celoti realizira? Z nami boste našli vse to zanesljivo in kompetentno na enem mestu: celovitost, dolgoročnost in prednosti neposredne prodaje so nosilni stebri našega podjetja.

Mislimo vizionarsko, se soočamo z vsakim izzivom in sodelujemo z vami, da bi našli optimalne rešitve za vaše podjetje. Lahko se zanesete na naše znanje in več kot 60 let izkušenj kot ponudnik proizvodnih storitev in ponudnik celostnih rešitev na področju notranje logistike. Na podlagi tega bomo vašemu podjetju dali v praksi uporabne napotke, ki navdušujejo, navdihuje in skupaj z vami napredujejo.

LOKACIJA

ZGODBA O USPEHU

NOVINARSKO SREDIŠČE

Zaposlitve podjetja Jungheinrich

Go to Top