MAHLE Electric Drives Slovenija d. o. o.

Električna in elektronska oprema

Kdo smo?

MAHLE je eno izmed vodilnih globalnih podjetij v avtomobilski industriji ter pionir na področju pogonskih sklopov prihodnosti. Skupina MAHLE stremi k optimizaciji transportnega prometa, zmanjšanju škodljivih izpustov emisij ter večji udobnosti vožnje. Skozi leta delovanja smo v skupini MAHLE pozornost posvečali optimizaciji motorjev z notranjim zgorevanjem, raziskavi in uporabi alternativnih goriv ter se trudili k splošni prepoznavnosti tehnologij e-mobilnosti.

Preko 10 milijard letnega prometa!

Danes MAHLE svojo energijo usmerja v področja pogonskih sistemov in komponent, filtracije, termične učinkovitosti ter v splošnem naslavlja vse ključne segmente pogonskih sklopov in prezračevanja tako osebnih, kot tovornih vozil. Zahvaljujoč večletnim izkušnjam iz področij elektronike in elektrotehnike se lahko pohvalimo z našim znanjem popolne integracije elektronskih in mehatronskih sistemov za uporabo v e-mobilnosti.

Produkti skupine MAHLE se nahajajo v vsakem drugem komercialnem vozilu na svetu, v zadnjih letih pa svojo prisotnost povečujemo na področjih dirkalnega športa, gradbeni mehanizaciji, železniškega in ladijskega prometa.

Več kot 70000 zaposlenih!

Zaposlitve podjetja Mahle

Informacije o podjetju

  • Polje 15, Šempeter pri Gorici, 5290 Šempeter pri Gorici

  • Zastopniki: Rutar Uroš, direktor

  • si.info@mahle.com

  • www.mahle.com