MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

Predstavitev podjetja

MAHLE je vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj za avtomobilsko industrijo ter pionir in tehnološki gonilnik za mobilno prihodnost.

Skupina MAHLE se zavezuje, da bo prevoz učinkovitejši, okolju prijaznejši in udobnejši. Nenehno delajo na optimizaciji motor z notranjim zgorevanjem, spodbujajo uporabo alternativnih goriv in postavljajo temelje za splošno sprejetje in uvedbo e-mobilnosti po vsem svetu.

S pomočjo širokih sistemskih kompetenc, katerih del so sistemi in komponente motorja, filtracija, toplotno upravljanje, portfelj izdelkov obravnava vsa ključna vprašanja v zvezi s tehnologijo pogonskega sklopa in klimatskih naprave. Zahvaljujoč svojemu strokovnemu znanju na področju električnih ter elektronskih komponent in sistemov  MAHLE tako nudi tudi integrirane sistemske rešitve za e-mobilnost.

Izdelki MAHLE so vgrajeni v vsaj vsako drugo vozilo po vsem svetu. Komponente in sistemi MAHLE se že desetletja uporabljajo tudi na svetovnih dirkališčih in izven cest – v stacionarnih aplikacijah, za mobilne stroje, železniški promet in tudi na morju.

Izkusite ekipni duh MAHLEjeve ekipe!

Skupaj smo uspešnejši! Združevanje predanega timskega dela z našo strastjo do mobilnosti nas je naredilo to, kar smo danes: vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj za avtomobilsko industrijo.

Zaposlitve podjetja MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.