TECH- GUM d.o.o.

Proizvodnjo gumijastih izdelkov in izdelkov iz gume in kovine

Predstavitev podjetja

So družinsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo gumijastih izdelkov in izdelkov iz gume in kovine. Njihovi izdelki izpolnjujejo visoke zahteve kupcev na področju industrijske tehnike, železniškega prometa, gradbeništva ter varovanja transporta in logistike. Poleg primarne dejavnosti proizvodnje izdelkov iz gume se odlikujejo tudi v inovativnih rešitvah ter vrsti storitev, ki zajemajo izdelavo načrtov izdelkov in orodij, izdelavo orodij, obdelavo kovinskih komponent in meritve na gumijastih izdelkih.

Nahajajo se v samem osrčju EU

Preteklost & prihodnost

Zgodba podjetja Tech-gum se je začela pisati leta 2003, ko je iz podjetniške ideje, oplemenitene z dolgoletnimi izkušnjami na področjih gumarske proizvodnje in strojništva, nastalo majhno podjetje z zgolj dvema zaposlenima-ustanoviteljema.

Danes je Tech-gum d.o.o. odlično in uspešno družinsko podjetje, ki na trg prispeva kakovostne proizvode in inovativne tehnične rešitve ter skrbi za zadovoljstvo svojih zaposlenih in poslovnih partnerjev.

Že od 2003

Kakovost

O njihovih visokokakovostnih proizvodih iz gume pričajo njihovi zvesti kupci, zagotavljamo in potrjujemo pa ga tudi z ISO standardom 9001:2015

Zvestoba in zadovoljstvo kupcev

Uspešno dolgoletno sodelovanje z njihovimi glavnimi kupci, katerih pozitivne izkušnje in priporočila vabijo tudi nove partnerje.

Uspeh

Izkazujemo ga z vsakokratnimi inovativnimi tehničnimi rešitvami, širitvijo naše palete proizvodov na novih področjih kot tudi s certifikatom AAA Zlate bonitetne odličnosti

Certifikat AAA Zlate bonitetne odličnosti

Zaposlitve podjetja Tech- gum:

Informacije o podjetju

  • Trgovska ulica 3, 2310 Slovenska Bistrica

  • Zastopniki: Damijan Kuhta

  • info@tech-gum.si

  • www.tech-gum.si/