Podjetje Tajfun LIV d. o. o. je eden izmed vodilnih proizvajalcev hidravličnih dvigal za naklad lesa in odpadnih surovin. Z visokokakovostnimi proizvodi, novimi tehnologijami in odličnim kolektivom dosegajo zavidljive rezultate na svetovnem trgu. Vizija skupine Tajfun, ki združuje 6 podjetij v Sloveniji in tujini, je postati vodilni proizvajalec gozdarske in reciklažne mehanizacije v svetu. Več o nijh lahko izveste na spletni strani: www.tajfunliv.com.

Podjetje Tajfun LIV razpisuje:

Kadrovske štipendije

S štipendijami že vrsto let spodbujajo dijake in študente pri doseganju njihovih ciljev, saj se zavedajo, kako pomembo je vlaganje v znanje bodočih zaposlenih. Štipendije ponujajo kandidatom, ki so ambiciozni in vedoželjni ter motivirani za delo v njihovem podjetju. V šolskem letu 2022/23 ponujajo predvsem štipendije za smeri s področja strojništva in obdelave kovin (dobrodošle tudi prijave sorodnih smeri):

  • Inženir strojništva
  • Dipl. inž. strojništva (VS, UN)
  • Mag. inž. strojništva

Štipendistom v času šolanja omogočajo opravljanje praktičnega usposabljanja ter sodelovanje pri pripravi raziskovalnih, diplomskih in magistrskih nalog. Po zaključenem šolanju vam nudijo redno zaposlitev, s čimer pridobite dragocene delovne izkušnje, priložnost za karierni razvoj in možnost sodelovanja s strokovnjaki s področja dvigalne tehnike.

Prošnje za štipendijo pošljite do 23. septembra 2022 na elektronski naslov ana.vertacnik@tajfun-liv.si ali po pošti na naslov Tajfun LIV d.o.o., Industrijska cesta 2, 6230 Postojna. Prošnji priložite tudi dokazilo o šolanju in šolskem uspehu.

Zadnje priporočene zaposlitve

2022-09-14T11:13:48+00:00
Go to Top