Bossplast2023-01-27T17:50:10+00:00

BOSSPLAST d. o. o.

Strojne inštalacije in mehansko prezračevanje

Predstavitev podjetja

Bossplast, d.o.o., je dobavitelj izdelkov in rešitev na področju opreme za strojne inštalacije in umetne klime. Ključni elementi prodajnega programa so distributivni elementi, klimatske naprave, montažni materiali, ventilatorji, hladilno-ogrevalna tehnika, izolacija in elementi avtomatike.

Ko danes gledamo podjetje BOSSPLAST, vidimo, da so na začetku novih izzivov in novih uspehov, saj so uspeli doseči vse zastavljene cilje. S kakovostnimi dobavitelji, dobrim strokovnim kadrom in z usposobljenim servisom so pripravljeni in usposobljeni na najbolj zahtevne projekte.

Usmerjeni v rast od leta 1990

Že več kot 30 let na enem mestu nudijo vse materiale za izvedbo kakovostnih izolacij za strojne instalacije. Po uspešnem zagonu poslovanja so svoj prodajni program razširili na materiale za prezračevanje in klimatizacijo prostorov in zgradb. Prelomnico so doživeli v letu 2002, ko so zgradili moderen poslovno-skladiščni objekt za sodobno skladiščenje ter hitro in učinkovito dobavo materialov.

Izjemna kakovost

S pomočjo tujih in domačih partnerjev zagotavljajo ponudbo kakovostnih materialov in naprav kot so klimatske naprave, montažni material, ventilatorji, hladilno-ogrevalna tehnika, izolacija in elementi avtomatike.

Z lastnim znanjem in podporo partnerjev izobražujejo arhitekte, projektante in monterje s čimer dvigujejo raven tehnične kulture na področju delovanja.

Zavestno do rešitev

Bossplast d.o.o. bo še naprej utrjeval vodilni položaj ponudnika izdelkov in rešitev na področju strojnih inštalacij in umetne klime. Z lastnimi izdelki bo vedno bolj prisoten tudi na tujih trgih.

Sodelujejo s tujimi in domačimi podjetji, ki izstopajo z znanjem, tradicijo in najnaprednejšimi tehnologijami in sledijo viziji.

Prisluhnejo željam

Z energetsko učinkovitimi in naprednimi sistemi ustvarjajo optimalno udobje in skrbijo, da je vaše delo v poslovnih stavbah produktivno, da industrijski procesi potekajo nemoteno ter da v stanovanjskih stavbah živite v čisti in zdravi umetni klimi.

Ustvarjajo prijetno okolje

Vse dražja energija zahteva načrtovanje energetsko učinkovitih in varčnih sistemov ter zgradb, ki so bivanju in okolju najprijaznejša izbira. Njihova naloga, naloga arhitektov in inženirjev je ustvariti okolje, v katerem se boste dobro počutili in uspešno delali.

Podjetje Bossplast vabi vse zagnane inženirje, da se pridružijo njihovi ekipi. Poiščite priložnosti med spodnjimi delovnimi mesti. V primeru, da ne najdete primernega delovnega mesta in bi se vseeno radi prijavili, jih kontaktirajte preko maila: info@bossplast.com.

Zaposlitve podjetja Bossplast

Članki podjetja Bossplast

Informacije o podjetju

  • Pod jelšami 5, 1290 Grosuplje

  • Zastopniki: Alja Boštjančič

  • info@bossplast.com

  • www.bossplast.com

fmovies
Go to Top