SREBRNI

PARTNER 3. TRADICIONALNEGA STROJNIŠKEGA PIKNIKA

CLEANGRAD d.o.o.

Proizvodnja kovinskih konstrukcij in njihovih delov

20 let izkušenj

Gradimo na 20-letni tradiciji in več kot 200.000 m² celovitih rešitev v projektiranju in izgradnji čistih prostorov. Ponujamo sodobne tehnološke rešitve čistih prostorov, ki omogočajo našim strankam, da pri izgradnji čistih prostorov zadostijo najbolj strogim predpisom GMP-ja in HSE-ja, optimizirajo poslovne procese in tako povečujejo svojo konkurenčnost. Naš cilj je 100 % zadovoljstvo strank.

Prejemniki platinaste bonitetne odličnosti!

Čiste prostore izdelujemo po individualnih zahtevah naših kupcev, pri čemer sledimo popolni integraciji vrat, medijev in pohištva ter usklajeni kombinaciji s prezračevanjem in tehnologijami. Naši poslovni in proizvodni prostori se razprostirajo na več kot 6000 m² površin. Odlikuje nas »custom-made« proizvodnja, v kateri je veliko ročnega dela, ki je nujno za individualne rešitve. Vsakemu detajlu posvečamo maksimalno pozornost. Platinasta bonitetna ocena že tretje leto zapored ter sodelovanje z največjimi farmacevtskimi podjetji na eni strani in verigo zanesljivih dobaviteljev na drugi strani nas odlikujejo kot zanesljivega in odgovornega poslovnega partnerja.

Za velike in majhne projekte

Projektiranje, izvedba in vodenje velikih projektov nam predstavlja poseben izziv. Zaradi svoje fleksibilnosti pa se vedno znova razveselimo tudi manjših projektov, saj se zavedamo, da je široka paleta različnih nalog ključna za stalen napredek na operativni ravni in tako povečuje ekonomsko stabilnost. Ekipa strokovnjakov v lastnem razvojnem centru nenehno razvija nove izdelke, prilagojene našim kupcem, in izboljšave obstoječih.

Prejeli zlati znak za odličnost!

Cleangradova hčerinska podjetja so locirana v Avstriji, Švici in Srbiji, imamo pa še predstavništva v Belgiji, Švici, Turčiji in Egiptu.

Vodenje projektov in montažo izvajamo le z lastnimi zaposlenimi projektnimi vodji in monterji, ki dajejo velik poudarek varnosti in zdravju pri delu, ponašajo pa se tudi s certifikatom SCC**. Podpiramo kvalifikacijo čistih prostorov v skladu s cGMP, FDA in ISO zahtevami in zagotavljamo 48-urni servis na področju celotne Evrope in oskrbo z rezervnimi deli.

Informacije o podjetju

  • Ulica Rada Pušenjaka 1, Ljutomer, 9240 Ljutomer

  • Zastopniki: Duh Matej, prokurist

  • info@cleangrad.si

  • www.cleangrad.si

Spoznajte tudi ostale partnerje 3. Strojniškega piknika