Gabrijel Aluminium2023-02-22T19:56:13+00:00

GABRIJEL ALUMINIUM d.o.o.

Izdelki iz aluminija

Predstavitev podjetja

V podjetju Gabrijel Aluminium smo globalno usmerjeno podjetje z uspešno tradicijo že od leta 1964.

So specialisti za izdelavo in obdelavo aluminijastih komponent z inovativnim pristopom in sodobno tehnologijo. S popolno površinsko obdelavo dajemo aluminiju posebno vrednost, razvojnikom in oblikovalcem pa možnost izražanja njihovih idej.

50+ let izkušenj!

Z inovativnostjo do dovršenega in lepega izdelka!

Ponujajo zelo širok nabor izdelave visokokakovostnih aluminijastih izdelkov. Izdelujejo tako tehnične kot dekorativne komponente po specifikacijah naših kupcev. Z bogatimi izkušnjami in inovativnim pristopom svojim kupcem pomagajo pri razvoju njihovih aluminijastih komponent in jim ponujajo celovito rešitev »od ideje do dostave izdelkov preverjene kakovosti«.

»Proizvajalcem višjega razreda zagotavljajo inovativne rešitve tako pri proizvodnji izdelkov kot pri površinski obdelavi aluminija.«

Vaši izzivi so njihova motivacija!

1000+ ton predelanega aluminija!

Vizija podjetja

Njihova vizija je postati sinonim vrhunske kakovosti in inovativnosti na področju obdelave aluminijastih komponent v Evropi. Vizijo podjetja dosegajo z nenehnim vlaganjem v znanje in razvoj vseh zaposlenih, ki so ustrezno motivirani in izobraženi, ter investiranjem v sodobno tehnološko opremo.

Ob pomoči izjemnega know-howa in inovativnih pristopov svojim strankam ob izjemni kakovosti znižajo stroške proizvodnje ter odpravljajo skrbi, ki jih imajo zaradi motenj v proizvodnji, nekonstantne kvalitete, nepravočasnih dobav itd. S popolno površinsko obdelavo dajejo aluminiju posebno vrednost, razvojnikom in oblikovalcem pa možnost izražanja idej.

Vizijo podjetja dosegajo z nenehnim vlaganjem v znanje in razvoj vseh zaposlenih.

1500+ zadovoljnih strank!

Zaposlitve podjetja Gabrijel Aluminium

Informacije o podjetju

  • Pod jelšami 7, 1290 Grosuplje

  • Zastopniki: Arzenšek Marko, Pezdirc Andrej

  • info@gabrijel.com

  • www.gabrijel.com

Go to Top