BRONASTI

PARTNER 3. TRADICIONALNEGA STROJNIŠKEGA PIKNIKA

HILTI SLOVENIJA d.o.o.

Trgovsko podjetje

O nas

V podjetju Hilti razvijamo najsodobnejšo tehnologijo, programsko opremo in storitve, ki narekujejo smernice v gradbeništvu in industriji.Delujemo globalno, najdete nas v več kot 120 državah in imamo več kot 30.000 zaposlenih. Naša tehnologija dnevno podpira izjemne inženirske podvige po celem svetu, od znamenitega Japonskega hitrega vlaka do tunelov podzemnih železnic, ki se razpredajo globoko pod največjimi mesti sveta. Ponujamo paket storitev za vašo gradnjo: od programske opreme za načrtovanje, strojev in sistemov za delo na terenu, do usposabljanja, popravil, testiranja in svetovanja. Ponujamo sistem rešitev na enem mestu, po celem svetu.

2022 German Design Award Winner!

Delamo direktno s strankami

Naše stranke so center vsega kar počnemo. Zato imamo poslovni sistem direktne prodaje, kjer več kot dve tretjini zaposlenih vsakodnevno dela direktno s strankami. To pomeni 200.000 stikov po celem svetu preko spleta, po telefonu ali na terenu. Hilti prodajne ekipe in inženirji tesno sodelujejo s strankami na terenu, iščejo rešitve za hitrejšo, preprostejšo in varnejšo gradnjo. Vse to poganja naše inovacije, ker mi poznamo in razumemo resnične potrebe naših strank.

Razvijamo in izdelamo svoje vrhunske izdelke

V podjetju Hilti radi stvari delamo drugače. Oblikujemo tehnologijo, programsko opremo in storitve, ki vidno izstopajo. Sami izvajamo raziskave in vodimo lastne oblikovalske delavnice v sodelovanju z najboljšimi tehničnimi univerzami in partnerji po celem svetu. V Hilti tovarnah in z zunanjimi partnerji proizvajamo lastne izdelke, za katere zagotavljamo vedno isti nivo visoke kakovosti in standardov. Smo zasebno podjetje, ki ga je leta 1941 ustanovil Martin Hilti in ki je še danes v lasti družine Hilti. Zato se trudimo graditi za prihodnost in ne za kratkoročni dobiček.

Več kot 70 zaposlenih!

Informacije o podjetju

  • Brodišče 18, Trzin, 1236 Trzin

  • Zastopniki: Kogovšek Igor, direktor

  • info@hilti.si

  • www.hilti.si

Spoznajte tudi ostale partnerje 3. Strojniškega piknika