ZLATI

PARTNER 3. TRADICIONALNEGA STROJNIŠKEGA PIKNIKA

KLS LJUBNO d.o.o.

Specialist za zobate obroče

Poženi z nami v prihodnost

Voziš Citroena, Volkswagna ali Renaulta? Potem je v njem vgrajen tudi zobati obroč, narejen pri nas, na Ljubnem ob Savinji! V KLS smo namreč vodilni svetovni proizvajalec zobatih obročev za avtomobilsko industrijo. Zobati obroč je nepogrešljivi del vsakega avtomobila – tudi električnega in hibridnega. Naše izdelke v svoje motorje vgrajuje več kot 30 avtomobilskih znamk, tudi tistih najprestižnejših, kot so BMW, Audi, Mercedes, Geely in drugi.

Več kot 170 milijonov zobatih obročev!

Proizvedli že več kot 170 milijonov zobatih obročev

V 50 letih smo proizvedli že več kot 170 milijonov zobatih obročev. Na tem področju imamo v Evropi več kot 70-odstotni tržni delež. Večino naših proizvodov izvozimo v tujino: v Nemčijo, Madžarsko, na Kitajsko, v Italijo … Ponosni smo, da nas naši kupci ocenjujejo kot uglednega, zanesljivega in kakovostnega dobavitelja.

Eno najbolj robotiziranih podjetij v Evropi

Če naši konkurenti vsako leto skočijo daleč, mi skočimo višje in še dlje. V zadnjih osmih letih smo več kot 80 milijonov evrov investirali samo v avtomatizacijo, robotizacijo in digitalizacijo naših proizvodnih procesov.
Marsikdo se ne more pohvaliti, da ima za sodelavca robota. Zaposleni v KLS, enem najbolj robotiziranih podjetij v Evropi, pa se lahko. Pri nas delovni proces soustvarja 230 robotov in 265 sodelavcev.

Več kot 80 milijonov investicij v avtomatizacijo!

Nenehen razvoj proizvodov, procesov in ljudi

Zaradi hitrega razvoja nam izzivov nikoli ne zmanjka. Tehnološko napredna proizvodnja in podporni procesi, stalni razvoj in napredek zahtevajo visoko usposobljene zaposlene. Zato ste pri nas še posebej dobrodošli vsi inženirji ter inženirke strojništva – z univerzitetno, visokošolsko ali višješolsko izobrazbo!

S čim se boš pri nas ukvarjal/-a? Z razvojem proizvodov visoke kakovosti, s tehnologijo in razvojem proizvodnih procesov, razvojem novih konkurenčnih tehnologij, postopkov in materialov, z energetiko in racionalno rabo energije, z vodenjem projektov itd.

Osebni razvoj je lažje doseči v perspektivnem in hitro rastočem podjetju, ki sodelavcem nudi dobre pogoje, ceni njihovo znanje in jih za dobro opravljeno delo tudi ustrezno nagradi.

Bi bil/-a tudi ti pri tem, kar počneš ali pa še boš, med najboljšimi na svetu? Oglasi se nam na info@kls.si in poženi z nami v prihodnost!

P. S. Na piknikih pa se ne veselite samo študentje. Tudi mi smo se nedavno družili na pikniku ob 50-letnici podjetja. Zbralo se nas je več kot 540 sodelavcev z družinami, ki smo se v obliki številke 50 tudi fotografirali (glej zgoraj). V sončnem vremenu, nasmejani in z zavedanjem, da so naša delovna mesta dolgoročno varna. Kar danes veliko šteje.

Informacije o podjetju

  • Loke 36, Ljubno ob Savinji, 3333 Ljubno ob Savinji

  • Zastopniki: Strašek Bogomir Mirko, direktor

  • kls@siol.net

  • www.kls.si

Spoznajte tudi ostale partnerje 3. Strojniškega piknika