Trelleborg2022-03-28T18:44:33+00:00

TRELLEBORG

O podjetju

Podjetje Trelleborg Slovenija, d.o.o. temelji na več kot 100-letni lokalni tradiciji gumarstva, hkrati pa je eno od naprednejših, v mednarodni poslovni svet vpetih podjetij pri nas. Smo vodilni svetovni ponudnik rešitev in tehničnih izdelkov iz polimernih materialov, ki zagotavljajo tesnjenje, blaženje in zaščito na kritičnih mestih v zahtevnih okoljih. Osredotočenost na potrebe kupca je ena izmed naših temeljnih vrednot. Zanesljivost storitve in izdelka, prilagodljivost ter inovativnost so zagotovilo za vedno nove priložnosti, ki jih naše izrazito izvozno usmerjeno podjetje uspešno išče na nišnih globanih tržiščih.

Več o podjetju Trelleborg preberite na www.trelleborg.com in www.trelleborgslovenija.com.

Zaposlovanje

Usmerjenost v razvoj inovativnih gumeno-tehničnih izdelkov in rešitev je eno izmed  poglavitnih načel naše organizacijske kulture. Za uresničitev poslanstva in vizije vabimo v našo družbo izobražene, kreativne in vedoželjne sodelavce.

Zaposlujemo predvsem posameznike, ki so zaključili študij na področju strojništva, kemije in kemijskega inženirstva.

Svojo karierno pot boste lahko nadaljevali in izpopolnjevali na strokovnih delovnih mestih ter v smeri vodstvenih in vodilnih mest. Zato oblikujemo pogoje za kakovostne medsebojne odnose, ki omogočajo strokovni razvoj sodelavcev. Če menite, da bi lahko s svojim znanjem in lastnostmi prispevali k naši skupni rasti, če si želite z nami sodelovati v okviru posameznih projektov in so vam naše vrednote blizu, nam pošljite svoj življenjepis (CV), svoje zamisli ali predloge sodelovanja na eletronski naslov: SI.zaposlitev@trelleborg.com.

PROSTA DELOVNA MESTA

IZOBRAŽEVANJE

POSTANI ŠTIPENDIST

Zaposlitve podjetja Trelleborg

Go to Top